Hier vind je de activiteiten die Flashlight organiseert voor jou! 

Zit je op de middelbare school dan nodigen wij je uit voor de volgende activiteiten:

Jeugdkerk
1x per maand op zondagochtend een aparte dienst in het jeugdhonk.  Iedere jeugdkerk kiezen we een thema waar we mee aan de slag gaan. Soms met zijn allen, soms in kleinere groepjes. Hier is ruimte om je vragen te stellen, samen te zoeken naar wat de Bijbel zegt over het thema, luisteren naar wat anderen er van vinden en hoe anderen denken. 

Vrijdagavond
1x per maand organiseren we een gezellige activiteit op de vrijdagavond. het programma is divers, maar de gezelligheid staat voorop. Wat dacht je van een avondje lasergamen, Sirkelslag, een maf spel, zwemmen, samen naar de EO-jongerendag, kanoën, of....
We beginnen deze avonden altijd met elkaar in het jeugdhonk

Flashlightkamp
In het najaar trekken we een weekend ons eigen plan. Samen naar een onbekende locatie waar we een tof weekend met elkaar hebben. Ieder jaar kiezen we een nieuw thema. Dit thema komt terug in de activiteiten en is de rode draad voor de stukjes waar we met elkaar over na willen denken aan de hand van de bijbel. Afhankelijk van het programma sluiten we het kamp af met een dienst in de kerk. Kortom volop afwisseling tussen serieuze gesprekken, toffe spellen, kampvuur, maar bovenal: gezelligheid gegarandeerd!! 

Altijd up to date? 
Kijk dan bij onze activiteiten op deze website, onze FB-pagina of stuur een e-mail om je aan te melden voor de WhattsApp groep van FlashlightFacebook

Ieder seizoen vanaf Pasen mogen degene die na de zomer naar de middelbare school gaan al aansluiten om een voorproefje te nemen op de activiteiten.